Tue11.12 Wed11.13 Thu11.14 Fri11.15 Sat11.16 Sun11.17 Mon11.18
20/20/20 Matt V. 5:30 AM 60 min.
Body Pump Kathy C 8:00 AM 60 min.
Body Pump SJoe P. 9:00 AM 60 min.
Tai Chi Catherine 10:00 AM 60 min
Kripalu Yoga Shawn 11:30 AM 90 min
Zumba Toni 4:30 PM 60 min
Body Pump Karen 5:30 PM 60 min.
Interval Training Lisa K. 6:30 PM 60 min
 
Interval Training Kristen 5:30 AM 60 min
Interval Training Deb 7:30 AM 60 min
Hard Drive SSusie 9:00 AM 60 min
Interval Training Barbora 10:00 AM 60 min
Flex 30 Lorraine 11:00 AM 30 min.
Gentle Flow Yoga Penelope 11:30 AM 60 min
Cardio Drumming Lorraine 1:00 PM 60 min.
Interval Training Monique 4:30 PM 60 min
Core 30 Lisa K. 5:30 PM 30 min.
Bosu Blast SLisa K. 6:00 PM 60 min.
Body Pump Joe P. 7:00 PM 60 min.
 
Body Pump Joe P. 7:30 AM 60 min.
Active Rhythm Margaret Bradle 9:15 AM 60 min.
Body Pump Mary 10:30 AM 60 min.
Active Fit Penelope 12:00 PM 60 min.
Interval Training Rich 4:30 PM 60 min
Body Pump Joe P. 5:30 PM 60 min.
La Blast Bernadette 6:30 PM 60 min.
 
Med Ball SMatt V. 5:30 AM 60 min.
Interval Training Lisa K. 7:30 AM 60 min
Zumba Kelly F. 8:30 AM 60 min
Strong Step Kathy C 9:30 AM 60 min.
Core & More Kathy C 10:30 AM 60 min.
Gentle Flow Yoga Margo 11:45 AM 60 min
Body Pump Megan Crowe 4:30 PM 60 min.
 
Body Pump Joe P. 8:00 AM 60 min.
Zumba Sharon 9:00 AM 60 min
Vinyasa Yoga Level 2/3 Carrie 10:00 AM 75 min.
Gentle Flow Yoga Penelope 11:15 AM 90 min
 
Zumba Toni 8:00 AM 60 min
Body Pump Megan Crowe 9:00 AM 60 min.
La Blast Bernadette 10:00 AM 60 min.
Restorative Yoga Level 1 Penelope 11:15 AM 90 min
 
Advanced Training SMatt V. 5:30 AM 60 min.
Interval Training Rich 7:30 AM 60 min
Hard Drive Susie 9:00 AM 60 min
Vinyasa Yoga Level 3/4 Mary 10:15 AM 75 min.
Active Fit Kathy C 12:00 PM 60 min.
Body Pump Joe P. 4:30 PM 60 min.
Zumba Sharon 5:45 PM 60 min
Vinyasa Yoga Level 3/4 Megan 7:15 PM 60 min.

Select a Studio